На Херсонщині повідомили підозру двом працівницям податкової, які стягували податки для окупантів

Колишні працівниці податкової служби Херсонщини перейшли на бік ворога. Вони допомагали так званій окупаційній владі збирати податки з місцевих жителів.

Про це повідомили в Херсонській обласній прокуратурі, передає Центр журналістських розслідувань.

Під час окупації Херсонської області головний державний інспектор та керівниця одного з відділів податкової служби почали співпрацювати з ворогом. Щоб заохотити зрадниць, їх призначили на нові посади в створеній окупантами структурі під назвою «Податкова служба Херсонської області».

«На псевдопосадах підозрювані сприяли впровадженню на території області російської системи оподаткування, встановленню розміру обов’язкових платежів з мешканців тимчасово окупованих територій. Також вони забезпечували нарахування та встановлення розміру заробітної плати працівникам псевдооргану у російських рублях», – розповіли в прокуратурі.

Експрацівницям податкової служби заочно повідомлено підозру в державній зраді. Чиновниць розшукують.

Нагадаємо, завершено розслідування державної зради директора херсонського водоканалу. Він надавав вказівки підлеглим передати російським окупантам техніку водоканалу для зведення фортифікацій навколо Херсона.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER