Стала відома мета поїздки Путіна в Білорусь

19 грудня президент Росії Володимир Путін має намір відвідати свого союзника у Мінську Олександра Лукашенка. Двоє диктаторів, ймовірно, проведуть переговори щодо війни в Україні.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни, передає Центр журналістських розслідувань.

В Кремлі прагнуть використати Білорусь для встановлення над країною російського контролю. Однак, Олександр Лукашенко не планує погоджуватися на інтеграцію і вже створює для цього інформаційні умови. Зокрема, під час останньої пресконференції, що Білоруссю ніхто крім нього не керує і вона є суверенною та незалежною державою.

«Путін має намір чинити тиск на Лукашенка з метою домогтися поступок щодо інтеграції двох країн під час візиту до Мінська, а також створити умови для нового наступу на Україну», – розповіли аналітики.

До цього часу президенту Білорусі вдавалося відмовлятися від залучення білоруських сил до війни в Україні.

Нагадаємо, Білорусь готується до війни з Україною. В Генеральному штабі не виключають, що Білорусь піддалася на вмовляння Кремля і таки готується до військового зіткнення з Україною.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER