Доставляв питну воду окупантам: на Миколаївщині викрито чергового зрадника

60-річний чоловік під час окупації Снігурівки на Миколаївщині всіляко надавав підтримку російським загарбникам. Окрім цього місцевий житель готував та передавав матеріальні ресурси окупантам.

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі, передає Центр журналістських розслідувань.

Зрадник викрав на одному з приватних підприємств генератор, запчастини до трактора, газове обладнання, шліфувальний апарат та інші інструменти, які відвіз на позиції росіян. З подвір’я односельчанина чоловік викрав автомобіль, який також відправився до окупантів.

«З квітня по листопад 2022 року колаборант організував та здійснював на постійній основі з використанням власного автомобілю доставку до бойових позицій, укріплень та пунктів тимчасової дислокації ЗС РФ питної води», – розповіли в прокуратурі.

Жителя Снігурівки арештували, тепер йому загрожує позбавлення волі від десяти до дванадцяти років.

Нагадаємо, на Миколаївщині засудили чоловіка та жінку. Суд виніс вирок двом жителям Вознесенського району за дописи у соціальній мережі з виправдовування збройної агресії РФ проти України.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER