Окупанти знущаються над працівниками Запорізької АЕС, щоб схилити їх до співпраці – Енергоатом

Російські загарбники посилили репресії проти персоналу Запорізької атомної електростанції. Окупанти жорстоко побили начальника Управління соціальних програм ЗАЕС та його заступника.

Про це повідомили в Енергоатомі, передає Центр журналістських розслідувань.

Окупанти жорстокістю та знущаннями намагаються зробити більш лояльним персонал станції з проукраїнською позицією та змусити їх перейти на роботу в рейкову організацію «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС».

«Вчора, 8 грудня 2022 року, російські військові вдерлися до приміщення, в якому розташоване Управління соціальних програм ЗАЕС, та у присутності інших працівників – жінок сильно побили начальника управління Олексія Трубенкова та його заступника Юрія Андросова. Після жорстокого побиття загарбники вивели їх з приміщення та вивезли в невідомому напрямку», – розповіли в Енергоатомі.

Також під репресії потрапив і начальник зміни Костянтин Бейнер, який безпосередньо відповідає за ядерну та радіаційну безпеку. Його затримали та «кинули на підвал». Таким чином окупанти посилюють бандитські напади на патріотично налаштованих працівників ЗАЕС.

Енергоатом звернувся до МАГАТЕ докласти всіх зусиль, щоб звільнити українських працівників з полону терористів.

Нагадаємо, в Росії заявляють про ризик атомної аварії на Запорізькій АЕС. Вину за виникнення критичної ситуації традиційно переклали на українську сторону.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER