На деокупованій частині Миколаївщини виявили нові місця перебування російських військових

Прокурори спільно з вибухотехніками та поліцією продовжують документами наслідки військової агресії РФ на території Миколаївської області. Шість нових місць дислокацій окупантів знайшли в селі Новопетрівка Баштанського району.

Про це повідомила пресслужба обласної прокуратури, передає Центр журналістських розслідувань.

Російські військові використовували для проживання житлові будинки, приватне підприємство та фермерське господарство.

«Відходячи, окупанти лишили низку слідів їх перебування, зокрема документи, шеврони,  військову форму, а також інші відомості, які свідчать про вчинення ними військових злочинів. Усе вилучене буде направлено для проведення відповідних експертиз», – розповіли в прокуратурі.

Окрім цього 12 жителів села Новопетрівка надали свідчення про злочини окупантів. Це в майбутньому допоможе встановити особовий склад противника, який перебував на території Миколаївщини та стане доказом у справах військових злочинів РФ.

Поліція продовжує розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, у деокупованому селі на Миколаївщині знайшли тіла трьох мирних жителів зі слідами катувань. На деокупованих територіях Миколаївської області продовжують фіксувати воєнні злочини РФ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER