У деокупованому селі на Миколаївщині знайшли тіла трьох мирних жителів зі слідами катувань

На деокупованих територіях Миколаївської області продовжують фіксувати воєнні злочини РФ. Правоохоронці тіла ще трьох мирних жителів зі слідами тортур і катувань.

Про це повідомляє обласна прокуратура.

"Прокурори Миколаївської обласної прокуратури спільно зі слідчими поліції та криміналістами виявили на деокупованій території с. Новопетрівка Широківської ОТГ Баштанського району трьох загиблих внаслідок військової агресії РФ", – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, тіла належать місцевим жителям – чоловікам 39-ти, 42-х та 55-ти років.

"Згідно з висновками судово-медичних експертів, у загиблих зафіксовані сліди тортур та катувань. Двоє чоловіків мають вогнепальні поранення", – інформують у прокуратурі.

Наразі відбуваються слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин злочину.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним із умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, на звільнених територіях Миколаївської та Херсонської областей відпрацьовано 50 локацій імовірних поховань, пошуковці ідентифікували тіла близько 200 загиблих.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER