Колаборанти та поліція покинули окуповані Олешки на Херсонщині

Росіяни вивезли всіх колаборантів з тимчасово окупованого міста Олешки в Херсонській області. Разом зі зрадниками населений пункт покинули і їхні родичі.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву, передає Центр журналістських розслідувань.

«Йдеться не лише про тих хто обіймав посаду в окупаційній адміністрації, а й тих хто брав участь у спільних з росіянами рейдах проти місцевого населення, та залякував й примушував мешканців до співпраці», – зазначили в ЦНС.

Варто додати, що перед цим колаборанти спішно покинули Нову Каховку. Російські загарбники побоюються наступу Збройних Сил на лівобережжя.

В той самий час в Центрі національного спротиву закликали місцевих жителів також тимчасово покинути Олешки поки триватиме операція зі звільнення міста.

Нагадаємо, в Одесі судитимуть правоохоронця, який катував мешканців Херсонщини під час окупації. Ексміліціонер з Маріуполя після окупації міста перейшов на бік ворога та обійняв посаду заступника так званого «коменданта – начальника гарнізону».

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER