Росія вже використовує стратегічний запас озброєння – ГУР

Російські війська почали застосувати так званий «недоторканний» запас деяких видів зброї. Що ж стосується ракет, їх виробництво в РФ триває, хоча і не в такому темпі як в довоєнний період.

Про це повідомили в ГУР, передає Центр журналістських розслідувань.

Росія активно використовує ракети, що були виготовлені лише в серпні цього року. Тобто, зброя йде у застосування одразу після конвеєра.

«Наскільки їх вистачить, багато залежить від виробництва. Так, воно впало порівняно з довоєнним періодом», – зазначили в ГУР.

Росії вдається обходити деякі економічні санкції, завдяки чому вона має можливість виготовляти крилаті ракети та окремі види зброї. Однак, за інформацією розвідки керівництво РФ веде переговори з іншими країнами про постачання боєприпасів до РСЗВ «Смерч» та «Ураган» через дефіцит власних ресурсів.

Також тривають перемовини Росії з Іраном про поставку балістичних ракет. Наразі постачання такого озброєння на територію держави-агресора не зафіксовано.

Нагадаємо, Росія може чекати морозів, щоб завдати ракетного удару по Україні. Російські загарбники не відмовилися від ідеї заморозити українців, щоб викликати протести та таким чином схилити владу до переговорів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER