Росія може чекати морозів, щоб завдати ракетного удару по Україні – Подоляк

Російські загарбники не відмовилися від ідеї заморозити українців, щоб викликати протести та таким чином схилити владу до переговорів. Понад тиждень Росія не завдавала ракетних ударів по українській території, однак підготовка до масованого удару триває.

Про це в інтерв’ю повідомив представник Офісу Президента Михайло Подоляк, передає Центр журналістських розслідувань.

На думку радника голови ОП, Росія змінила тактику нанесення ракетних атак по Україні. Ймовірно, російські терористи очікують, щоб температура повітря опустилася ще нижче.

«Вони чекають на збільшення морозів, глибини морозів, грубо кажучи, щоб температура вночі опускалася там до 8-10 градусів морозу. І ось в цей момент вони хочуть завдати найбільш чутливого удару по Україні», – зазначив Михайло Подоляк.

Представник Офісу Президента вважає, що росіяни не приховують підготовки до нового масованого удару. В такому випадку найбільше постраждає навіть не енергетика, а опалення.

Нагадаємо, в Чорному морі знаходяться напоготові понад 20 крилатих ракет російських окупантів. Російські терористи продовжують підготовку до завдання ракетних ударів по території України. Ворог нарощує корабельне угрупування.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER