В Одесі судитимуть правоохоронця, який катував мешканців Херсонщини під час окупації

Ексміліціонер з Маріуполя після окупації міста перейшов на бік ворога та обійняв посаду заступника так званого «коменданта – начальника гарнізону». Бажаючи вислужитись перед окупаційною владою колишній правоохоронець не відмовлявся від катування та залякування людей.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури, передає Центр журналістських розслідувань.

Так звана «комендатура», яку створили російські загарбники, контролювала населені пункти Залізний Порт, Круглозерка, Приморське, Лазурне та Чорноморський біосферний заповідник.

Прокуратура довела причетність колаборанта до знущань над місцевим підприємцем та головою однієї з селищних рад Скадовського району.

«Тривалий час чоловіків утримували в підвалі пансіонату, де систематично били, погрожували розправою та здійснювали постріли над головою, імітуючи страту. Від них вимагали надати інформацію щодо проукраїнських активістів, місцевих мешканців, які можуть співпрацювати і надавати інформацію співробітникам СБУ», – розповіли в прокуратурі.

Обвинувальний акт стосовно колишнього працівника Управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області. Правоохоронцю загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, пропонувала російські сухпайки в обмін на підтримку псевдореферендуму: на Донеччині затримали колаборантку. У Лимані Донецької області правоохоронці затримали колаборантку, яка пропонувала продуктові набори з РФ в обмін на підтримку окупаційної влади.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER