На Херсонщині відновили роботу шести базових станцій мобільного зв’язку

Популярні мобільні оператори Київстар та Vodafone працюють над відновленням зв’язку на звільнених від окупантів територіях Херсонської області.

Про це повідомили в Херсонській ОВА, передає Центр журналістських розслідувань.

«Протягом минулої доби фахівці Vodafone та Київстар відновили роботу ще 6 базових станцій у Херсоні: по 2 в кожному районі міста. Загалом оператори мобільного зв’язку відновили роботу 84 базових та 3 пересувних станцій на звільненій Херсонщині», – розповів голова Херсонщини Ярослав Янушевич.

Однак, в результаті російських обстрілів знову зникло електропостачання. Енергетики працюють над відновленням пошкоджень в електромережі.

Також триває розчищення доріг в Херсонській області від мін залишених окупантами. Загалом безпечними вже є 165 кілометрів доріг державного значення та 263 кілометри доріг місцевого значення.

Нагадаємо, у Херсоні зняли заборону на перетин Дніпра: людей закликають евакуюватися. В Херсоні тимчасово дозволили перетинати Дніпро, однак лише у світлий час доби. Людей просять максимально розповсюдити інформацію серед рідних та знайомих.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER