У Херсоні зняли заборону на перетин Дніпра: людей закликають евакуюватися

В Херсоні тимчасово дозволили перетинати Дніпро, однак лише у світлий час доби. Людей просять максимально розповсюдити інформацію серед рідних та знайомих.

Про це повідомили в Херсонській ОВА, передає Центр журналістських розслідувань.

Головною метою зняття заборони є евакуація людей з лівого берега Дніпра, адже найближчим часом бойові дії можуть активізуватися.

«3 – 5 грудня знімається заборона перетину річки Дніпро на ділянці Річковий вокзал у світлий час доби. Це робиться для того, аби люди, які знаходяться на дачах на лівому березі Дніпра, могли евакуюватися до Херсона», – розповіли в Херсонській ОВА.

Ті, хто виявить бажання переправитися до Херсону, обов’язково повинні мати з собою документи, що підтверджують особу та громадянство України.

Нагадаємо, росіяни знову пошкодили водопровід на Херсонщині, до Миколаєва неможлива подача води з Дніпра. Постійні обстріли росіянами водопроводу у Херсонській області унеможливлюють його відновлення для подачі питної води до Миколаєва.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER