В Білорусі триває накопичення угруповування військ – командувач ЗСУ

Ситуація на кордоні з Білоруссю залишається контрольованою. Проте, союзники Росії у війні з Україною продовжують нарощувати військову силу.

Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв, передає Центр журналістських розслідувань.

Військове командування України постійно моніторить обстановку. У разі існування загрози Генеральний Штаб посилить угрупування, що охороняє українсько-білоруські кордони необхідними силами та засобами.

«Зараз загрози з боку Білорусі ще немає. Проведена нами робота повинна підвищити стійкість нашої оборони і адекватність нашого реагування на зростання цієї загрози», – зазначив Сергій Наєв.

Нагадаємо, росіяни готуються перекинути підрозділи з Білорусі в Україну. Російське командування має намір посилити угрупування військ, що вже воюють в Україні в результаті залучення підрозділів з Білорусі.

Раніше повідомлялося, що в Рівненській ОВА запевнили про відсутність загроз зі сторони Білорусі. За словами чиновника, на півночі Рівненщини все спокійно. Жодних змін біля державного кордону не спостерігається.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER