В Херсоні майже половина споживачів отримала світло

41% мешканців Херсона підключили до електропостачання. Освітлення отримали частково об’єкти критичної інфраструктури та декілька мікрорайонів міста.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, передає Центр журналістських розслідувань.

«Сьогодні електропостачання вже відновлено у центральній частині міста та мікрорайонах: ХБК, Шуменський, Таврійський та Острів», – розповів Янушевич.

Також до електропостачання приєднали міську лікарню імені Лучанського та залізницю. Однак, окупанти продовжують наносити удари по цивільній інфраструктурі. Зокрема, сьогодні 29 листопада обстріляли обласну клінічну лікарню. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, Вашингтон допоможе Україні відновити електроенергію після російських ударів. В США висловили намір відновити потужність української енергосистеми, що зазнала серйозних пошкоджень в результаті російських ракетних ударів. 

Раніше повідомлялося, що на Миколаївщині змінилась комендантська година, продовжаться планові відключення світла. Планові відключення світла продовжаться через збільшення споживання електроенергії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER