Підтримка України з боку НАТО лише посилилася після ракетних обстрілів – МЗС Канади

Російські окупанти запускаючи ракети по цивільній інфраструктурі намагаються схилити Україну сісти за стіл переговорів. Однак, терор проти мирного населення призводить до протилежного ефекту – західні партнери нарощують постачання озброєння Україні.

Про це заявила міністр закордонних справ Канади Мелані Жолі, передає Центр журналістських розслідувань.

НАТО і надалі підтримуватиме Україну у важкий зимовий період навіть попри відсутність сподівань на швидке і мирне врегулювання конфлікту.

Також через посилення енергетичної кризи в Україні міністри енергетики усіх країн НАТО шукають можливі шляхи подолання наслідків російських обстрілів та запобігання повному блекауту.

Нагадаємо, парламентська асамблея НАТО визнала Росію державою-терористом. Всі країни Альянсу підтримали пропозицію про визнання Росії державою-терористом.

Раніше повідомлялося, що країни НАТО вичерпали запаси озброєння для передачі Україні. Переважна більшість країн, які є членами НАТО, більше не мають озброєння, яке можна передати як допомогу Україні. Повністю запаси вичерпали 20 країн.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER