Треба порадитися з Вашингтоном – Дуда про заклик включити Україну до рослідування падіння ракети в Польщі

Президент Польщі Анджей Дуда відреагував на запит України включити її до розслідування падіння ракети на польській території. Він заявив, що перед цим Варшава має порадитися з Вашингтоном.

Про це повідомляє The Guardian.

"Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що і Польща, і США повинні домовитися, перш ніж Україна зможе взяти участь у розслідуванні ракетного удару по Пшеводову, про який вимагає українська сторона", – пишуть ЗМІ.

Нагадаємо, у вівторок, 15 листопада, польські ЗМІ повідомили про влучання двох ракет по території сільського господарства. Внаслідок цього, за даними журналістів, загинуло двоє людей.

Президент Анджей Дуда 16 листопада сказав, що в Польщі могла впасти ракета української протиповітряної оборони. Ознак навмисного нападу на країну немає.

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що Україна просить невідкладно надати доступ до місця вибуху її представникам. Зокрема, з Міністерства оборони та Державної прикордонної служби.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER