“Шантажист із російським корінням завжди поступається сильнішим”: в ОП прокоментували відновлення зернової угоди

Відновлення роботи "зернового коридору", яке відбулося 2 листопада, свідчить, що російський диктатор Володимир Путін поступається сильнішим лідерам, які мають чітку позицію.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Зокрема, він відзначив роль Туреччини у відновленні "зернової угоди".

За словами падника керівника ОП, західні лідери повинні зрозуміти, що очільник Кремля Володимир Путін поступається людям з сильною позицією.

"Який урок із зернової "османської дипломатії" варто винести західним лідерам? Шантажист із російським корінням завжди поступається тим, хто сильніший та вміє чітко аргументувати непохитну позицію. Шлях до "вмиротворення" агресора лежить лише через розумну демонстрацію сили", – заявив Подоляк.

Нагадаємо, 29 жовтня РФ призупинила участь в угоді ООН щодо зерна на "невизначений термін" після того, як вона заявила про велику атаку українського безпілотника на її Чорноморський флот у Криму.

Проте, 2 листопада президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган оголосив про відновлення роботи "зернового коридору". Пізніше це підтвердили в російському Міноборони.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER