Росіяни залишили в Снігурівці лише бойовиків т.зв. “ДНР” – депутат

Російські окупанти виводять зі Снігурівки Миколаївської області свої кадрові підрозділи.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Миколаївської районної ради Сергій Моторний.

На позиціях залишилися лише бойовики т.зв. "ДНР" та примусово мобілізовані на окупованому сході України, яким не дають відступити загороджувальні загони Росгвардії, інформує депутат. 

– Російські окупанти розпочали відведення своїх військ від Снігурівки Миколаївської області. Підтверджено повне відведення вглиб тимчасово окупованої території підрозділів оперативного резерву. На передових позиціях російські загарбники залишили підрозділи із незаконно мобілізованих бойовиків на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Забезпечення паливом та продовольством цих підрозділів зведено до мінімуму, – написав Моторний.

Він також повідомив, що серед бойовиків поширюються панічні настрої та розуміння того, що російські військові кинули їх напризволяще.

– Для недопущення залишення незаконно "мобілізованими" передових позицій, російські окупанти створили "загороджувальні загони" з підрозділів "росгвардії", які відкривають вогонь на поразку у разі спроби відступити, – повідомив депутат.

Місцеві жителі Снігурівки із нетерпінням чекають на звільнення від російської окупації і вірять в успіх ЗСУ, впевнений Моторний.

Нагадаємо, раніше голова Миколаївської ВОА Віталій Кім підтвердив, що офіцерський склад покинув окуповану Снігурівку


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER