Для відправки на війну окупанти формують списки працівників ЗАЕС, які підписали контракт з «Росатомом»

Працівникам Запорізької атомної електростанції, які підписали або підпишуть контракт із «Росатомом», загрожує мобілізація до російської армії.

Про це повідомляє «Енергоатом».

«За інформацією джерел на Запорізькій АЕС, окупанти формують списки працівників станції, котрі підписали контракти з Росатомом (АО «Экплуатирующая организация «Запорожская АЭС), щоб мобілізувати частину з них на службу в російську армію та/або рашистську територіальну оборону», – йдеться у повідомленні.

Також відзначається, що окрім введення воєнного стану на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, президент РФ заявив про введення на них режиму територіальної оборони.

Нагадаємо, керівник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич просить жителів тимчасово окупованої частини області ігнорувати заклики окупантів про так звану евакуацію.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER