В ОВА закликають жителів Херсонщини ігнорувати заклики загарбників про «евакуацію»

Керівник Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич просить жителів тимчасово окупованої частини області ігнорувати заклики окупантів про так звану евакуацію.

Він припускає, що ворог хоче взяти мирне населення в заручники та використовувати цивільних як «живий щит».

"Гауляйтер Сальдо заявив про так звану евакуацію з Херсонської області до регіонів Росії. Ці заяви звучать на тлі успіхів наших військових, які на Херсонщині звільняють населений пункт за населеним пунктом. Херсонці, наполегливо прошу вас, ігноруйте все, що вам кажуть, або вимагають від вас окупанти", — написав Янушевич.

Очільник ОВА зазначив, що зСУ високоточною зброєю б’ють тільки по ворожій армії, її техніці, пунктах управління, складах та логістиці. Натомість росіяни безпощадно обстрілюють мирні об’єкти, де немає військових.

Нагадаємо, Росія запровадила військовий стан на окупованих українських територіях, зокрема, на Херсонщині.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER