Харківщина: біля Куп’янська знайшли тіла двох закатованих окупантами чоловіків

У селищі Куп’янськ-Вузловий на деокупованій Харківщині правоохоронці знайшли два тіла закатованих чоловіків у цеху по виготовленню цегли. В одного загиблого наявне вогнепальне поранення.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

Так, за інформацією слідчих, було проведено огляд у цеху по виготовленню цегли у смт Куп’янськ-Вузловий. Біля металевого циліндрового барабану правоохоронці виявили два трупи чоловіків зі зв‘язаними руками. У двох трупів наявні сліди катувань.

"У одного із загиблих виявлено тілесні ушкодження у вигляді синців на шиї та грудній клітині, у іншого – рана від кульового поранення на грудній клітині та у паховій зоні", – йдеться у повідомленні.

Зазначаєься, що слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни. Винним може загрожувати довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, за даними глави Херсонської ОВА Ярослава Янушевича, на тимчасово загарбаній армією РФ території Херсонщини ще є мінімум п’ять катівень.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER