Кім: за минулий тиждень у Миколаєві заарештували трьох російських агентів

У Миколаєві за минулий тиждень було затримано та заарештовано трьох агентів російських спецслужб.

Про це заявив голова Миколаївської обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Кім в ефірі телеканалу "Апостроф".

"Тільки за минулий тиждень трьох людей заарештовано. Але це справді завербовані ФСБ агенти — в одного була вмонтована камера в підголівник… Це не ті, що трохи щось дають (інформацію, — прим. ред.) з особистої симпатії, а завербовані люди. Посилення роботи ДРГ немає, але ті, що намагаються сюди проїхати, — не знаю, чи намагаються, — їх військові або не пускають, або кажуть, що вони намагалися, тож закопали їх під яблунею. Тому мені невідомі такі факти, що ДРГ мали змогу проникнути у Миколаївську область", – заявив Кім.

У Миколаєві правоохоронці затримали російського агента, який передавав ворогові геолокації підприємств теплопостачання у прифронтових районах. 

А в Києві правоохоронці викрили ворожого агента, який намагався вступити до полку "Азов". Злочинець раніше воював проти українських військових на боці бойовиків "ДНР". 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER