На Харківщині з початку деокупації зареєстровано вже 57 воєнних злочинів російських військ – Нацполіція

На деокупованих територіях Харківщини слідчі Нацполіції України зареєстрували вже 57 воєнних злочинів російських військових. Також вибухотехніки обстежують і розміновують населені пункти. Наразі вже вилучено 4867 вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

"Працівниками вибухотехнічної служби Національної поліції України від початку деокупаційних заходів обстежено територію загальною площею майже 242 га. Вилучено 4867 вибухонебезпечних предметів, знищено – 81", – йдеться в повідомленні.

Окрім того, слідчі Нацполіції України зареєстрували 57 воєнних злочинів, вчинених загарбниками під час окупації у звільнених населених пунктах.

Минулої доби правоохоронці разом із військовими на блокпостах перевірили 1000 машин. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та проведення пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів поліції було доставлено для перевірки понад 20 осіб.

Нагадаємо, в населенних пунктах Залізничне та Гракове Харківської області протягом 9 – 11 вересня правоохоронці виявили вже шість тіл мирних жителів, убитих російськими військовими.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER