Українці в Польщі зможуть отримати цифрове водійське посвідчення та техпаспорт через «Дію»

Українці, що знаходяться у Польщі, мають можливість пошерити свої водійські посвідчення і технічний паспорт на авто у польський застосунок mObywatel, і тим самим отримати електронні водійські посвідчення та електронний техпаспорт у Польщі.

Про це під час брифінгу щодо інтеграції Дії з mObywatel сказав Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми запускаємо нову послугу. Це можливість з української "Дії" пошерити свої водійські посвідчення і технічний паспорт на авто у польський застосунок, і тим самим отримати електронні водійські посвідчення та електронний техпаспорт в Польщі. Для того, щоб наші українці могли використовувати електроне водійське посвідчення в Польщі", – сказав Федоров.

Нагадаємо, раніше міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що український електронний підпис відповідає європейським стандартам.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER