Окупанти вдарили по Дніпропетровщині: загинуло 11 мирних жителів

Вночі 10 серпня російські вбивці випустили по житлових кварталах Нікопольського району 80 реактивних снарядів. У результаті обстрілів 11 людей загинули, ще 13 отримали поранення.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. 

«Під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада. У Марганці 10 людей загинули, 11 постраждали. Десятеро – у лікарні, семеро з них важкі. У місті понівечені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля  міськради та ще кілька адмінприміщень», – зазначив Резніченко.

Крім того, у Марганці не працює лінія електропередач. Без світла залишилися кілька тисяч жителів Марганця. На місці працюють аварійні бригади електриків. 

«У Вищетарасівці Мирівської громади загинула одна жінка. Її будинок вщент зруйнований ворожим снарядом. Постраждало подружжя. Жінка з пораненнями у лікарні. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Чоловік лікується удома», – додав Резніченко. 

Він також повідомив, що у селі ворожий обстріл пошкодив 11 приватних будинків та газогони. Без газу лишилися до 1000 людей.

У Вищетарасівці Мирівської громади загинула одна жінка – її будинок вщент зруйнований ворожим снарядом. Також постраждало подружжя – жінка з пораненнями у лікарні, її стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Чоловік лікується удома. 

Нагадаємо, внаслідок нічного обстрілу 10 серпня отримали поранення троє мешканців Миколаєва.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER