Колишня дружина подарувала нардепу Тищенку 12 мільйонів гривень

Колишня подарувала Тищенку мільйони

Народний депутат Микола Тищенко, який неодноразово потрапляв у гучні скандали, отримав подарунок від колишньої дружини Алли Барановської.  Вона подарувала політику чималу суму грошових коштів.

Про суттєві зміни в майновому стані Микола Тищенко повідомив в Єдиному державному реєстрі декларацій, передає Nikcenter.

Ексдружина подарувала політику 12,6 мільйона гривень. Декларацію за 2023 рік Микола Тищенко  ще не подавав. Проте, в декларації за 2022 рік він ще вказував Аллу Барановську як дружину.

Однак, в листопаді 2023 року подружжя вирішило розлучитися, якраз напередодні відкриття публічного доступу до декларацій народних депутатів та держслужбовців. Цікаво, що подарунок нардеп отримав через місяць після розлучення.

За 2022 рік Микола Тищенко задекларував 489 тисяч гривень зарплати, дохід його ще на той час дружини від підприємницької діяльності склав майже 6 мільйонів гривень. Народний депутат на банківських рахунках зберігав відносно невелику суму коштів – 40 тисяч гривень та 1,5 тисячі доларів.

Суттєво більші суми політик зберігає готівкою: 40 тисяч доларів, 242 тисячі євро та 5,68 мільйона гривень. Алла Барановська зберігала 290 тисяч доларів та 9,15 мільйона гривень.

Варто додати, з початку повномасштабного вторгнення народний депутат активно зайнявся волонтерською діяльністю. Проте, журналісти Bihus.info з’ясували, що допомога військовим є лише політичним піаром Миколи Тищенка.

Фонд політика організовував благодійні вечері в дорогих європейських ресторанах, під час яких збирав гроші для Збройних Сил України. Зокрема, в Парижі захід проходив в одному з найдорожчих та найстаріших ресторанів, а в Празі – у фешенебельному готельно-ресторанному комплексі розташованого в замку.

В Парижі для допомоги військовим вдалося зібрати 120 тисяч доларів, а в Празі – 55 тисяч доларів. На думку журналістів, організація благодійних заходів скоріш за все обходилася значно дорожче, ніж  вдавалося зібрати коштів. Скоріш за все, проведені заходи мали на меті політичний піар Миколи Тищенка.

Нагадаємо, експідлеглий нардепа Тищенка за один день збагатився на мільйон доларів. Менеджер народного депутата Миколи Тищенка всього лиш за пів години набув неабияких статків. І це все під час воєнного стану.

Раніше повідомлялося, що Миколу Тищенка вигнали з партії та звільнили з посади заступника голови фракції «Слуга народу». Причиною стала інформація про, те що Микола Тищенко запланував у Таїланді начебто зустріч з українською громадою.

гроші, декларації, Микола Тищенко, народний депутат

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER