Застрелив заступника командира та здійснив самогубство: подробиці жахливого вбивства у Миколаєві

Вбивство у військовій частині Миколаєва

Вбивство трапилося в одній з військових частин Миколаєва ще ввечері 7 січня. Військовослужбовець застрелив заступника командира роти.

Про це повідомляє «Суспільне», передає Nikcenter.

Старшина, застосовуючи штатну зброю, здійснив шість пострілів в заступника командира роти. Одразу після цього військовослужбовець вчинив самогубство. На місце події викликали поліцію, яка відкрила кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Наразі відомо, що вбивство трапилося в підрозділі 35 бригади морської піхоти. Розпочато службове розслідування, деталі якого будуть відомі згодом.

«Стався трагічний випадок, у результаті якого загинуло двоє військовослужбовців. Це сталося в одному з пунктів тимчасової дислокації на Миколаївщині», – розповів представник пресслужби бригади.

Обидва загиблих військових лише нещодавно приєдналися до лав бригади морської піхоти у зв’язку з мобілізацією. Однак, чоловіки у бойових діях участі не брали. До обов’язків заступника командира входило забезпечення особового складу бригади, старшина займався морально-психологічним забезпеченням.

Поки що триває розслідування, що стало причиною конфлікту між військовослужбовцями невідомо.

Варто додати, ще один трагічний випадок за участі військовослужбовців трапився на Волині. Стрілянина виникла на одному з військових об’єктів в січні минулого року. Між старшим сержантом та іншим військовослужбовцем стався конфлікт. Після завершення наряду сержант прийшов у бліндаж, де перебували двоє бійців тероборони – батько з сином та розстріляв їх.

На початку повномасштабного вторгнення двоє загиблих військових пішли захищати країну. Однак, їхнє життя трагічно обірвав співслуживець. Поліція відкрила кримінальне провадження щодо умисного вбивства.

Нагадаємо, чоловік із Миколаївщини вбив трьох людей і застрелився сам. Правоохоронці встановили, що 24-річний чоловік посварився зі своєю знайомою, а тоді вистрелив із вогнепальної зброї в бік жінки, її матері та її співмешканця. Усі троє загинули на місці події. Після скоєного зловмисник застрелився.

Раніше повідомлялося, що в Києві троє молодиків побили і застрелили військовослужбовця. У Києві між цивільним водієм позашляховика і військовим, який був за кермом легковика, виник дорожній конфлікт через першочерговість проїзду на дорозі. Керманич позашляховика вистрелив у опонента та втік з місця події.

вбивство, віійськова частина, військовослужбовець, командир військової частини, миколаїв

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER