Автомобілі за 5 мільйонів: Одеська обласна прокуратура оголосила тендер

Автомобілі для Одеської обласної прокуратури

В Одеській обласній прокуратурі вирішили придбати легкові автомобілі для потреб установи. Транспорт обійдеться бюджету у майже 6 мільйонів гривень.

Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro, передає Nikcenter.

Загальна вартість закупівлі – 5 мільйонів 800 тисяч гривень. Обласна прокуратура планує закупити 10 легкових автомобілів. Тобто, вартість одного транспортного засобу складає щонайменше 500 тисяч гривень.

Учасники можуть подати пропозиції до 9 грудня, а аукціон відбудеться 11 грудня. Тендер проходить у форматі відкритих торгів з особливостями. Тобто, закупівля відбудеться у значно коротші терміни: подання пропозицій триває сім календарних днів, а оскарження кваліфікації – п’ять календарних днів.

В тендері прописано, що компанія-переможець повинна поставити прокуратурі автомобілі марки MG5 або еквівалентні їм. Авто обов’язкове має бути обладнане шкіряним кермом, кондиціонером, восьмидюймовим сенсорним екраном, Apple CarPlay або Android Auto. Також транспорт повинен мати виключно білий колір, не раніше 2022 року випуску.  Досить дивні вимоги під час воєнного стану в країні, коли на фронті гостро відчувається нестача озброєння.

Загалом Одеській обласній прокуратурі поставлять автомобілі до кінця 2023 року. Спочатку тендер опублікували з помилкою, не зазначивши кількість автомобілів та не додавши тендерну документацію, однак згодом неточність виправили.

Нещодавно потрапило в скандал «Волиньприродресурс». Комунальне підприємство оголосило тендер на придбання автомобіля Hyundai Staria 2.2 US4 вартістю понад 2 мільйони гривень.

Однак, вже 20 листопада тендер відмінили нібито через відсутність подальшої потреби в автомобілі. Хоча, до того закупівля отримала розголос в соціальних мережах та засобах масової інформації. Ймовірно, саме це змусило представників комунального підприємства усвідомити, що новий автомобіль не на часі.

Нагадаємо, Управління СБУ в Одеській області закупило автомобілі на 2 млн гривень. Закупівля включала два лоти. Зокрема, перший лот передбачав купівлю двох спеціалізованих автомобілів Toyota Corolla Live 1.6 Valvematic з проблисковими маячками.

Раніше повідомлялося, що прокуратурам Одеської області закуплять генераторів на 7 млн гривень. Їх планують використовувати, щоб забезпечити енергією будівлі прокуратури. Для потреб обласної прокуратури мають намір купити 11 дизельних генераторів. Потужність найбільшого генератора складатиме 150 кВ.

автомобілі, закупівля, обласна прокуратура, Одеські новини, тендер

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER