23 квартири та 17 автівок: суд арештував майно депутата Дубінського

Арешт майна Дубінського

Печерський районний суд наклав арешт на усе майно народного депутата Олександра Дубінського. Обмеження торкнулися і його матері та колишньої дружини.

Про це повідомили в ДБР, передає Nikcenter.

Народний депутат передбачливо зареєстрував частину статків на ексдружину та матір, проте це не врятувало нерухомість від арешту.

До детективів надійшла інформація, що Олександр Дубінський разом з близькими родичами протягом останніх років стали власниками чималої кількості квартир, автомобілів та земельних ділянок.

«Всього арештовано 39 об’єктів нерухомості, зокрема, 23 квартири в столиці, 8 земельних ділянок, два житлові будинки у Києві та області та 15 автомобілів», – зазначили в Бюро розслідувань.

При цьому ні народний депутат, ні його родичі не мали доходів, що б дозволяли придбати таку кількість нерухомості та транспортних засобів.

Також в поле зору ДБР потрапили фінансові операції на мільйонні суми, які проводили дружина та матір народного депутата з 2008 року. Ймовірно, таким чином родина Дубінського легалізовувала кошти отримані незаконним шляхом.

Державне бюро розслідувань розпочало кримінальні провадження за фактом ухилення від сплати податків та легалізації (відмиванні) майна отриманого злочинним шляхом.

Варто додати, у 2019 році Олександр Дубінський став головним фігурантом журналістського розслідування Bihus.info. Журналісти з’ясували, що народний депутат за відносно короткий період часу набив неабиякі статки.

Проте, своє майно Дубінський так і не вніс в декларацію. Натомість на запитання журналістів, звідки у нього таке дороге авто, заявляв, що автомобіль належить його мамі й вона дає покататися. Скандал жодним чином не вплинув на народного депутата, натомість він почав демонстративно розгулювати Верховною Радою у футболці з написом «Мама любит скорость».

Нагадаємо, нардепу Олександру Дубінському обрали запобіжний захід. Судове засідання з обрання запобіжного заходу проходило в закритому режимі. Прокуратура просила обрати народному депутату взяття під варту без можливості внести заставу. В судовому засіданні Дубінський назвав справу сфальсифікованою та політичною.

Раніше повідомлялося, що народний депутат Дубінський працював на російську розвідку. Злочинне угрупування, до якого входив Дубінський, займалося розхитуванням ситуації всередині країни та дискредитацією України на міжнародній арені.

арешт майна, дбр, кримінальне провадження, народний депутат

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER