Верховна Рада просить світ не визнавати вибори на окупованих Росією територіях

Народні депутати України звернулися із проханням до парламентів та урядів іноземних країн. Вони просять світ не визнавати вибори, які Росія має намір провести на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк, передає Nikcenter:

“Верховна Рада звернулася до парламентів та уряді іноземних держав, міжнародних організацій щодо намірів Російської Федерації провести незаконні вибори на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України”, – йдеться у повідомленні.

Також у тексті звернення йдеться про те, що подібні вчинки Росії є свідченням того, що з країною-агресоркою неможливо проводити жодні перемовини. Це може статися лише у випадку повного виведення військ РФ з території України.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський розповів, що у середу, 9 серпня, провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Головною темою засідання був наступ ЗСУ.

Верховна Рада, вибори, окуповані території

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER