Окупанти посилили репресії на півдні України – Міноборони

Репресії на Херсонщині

На захоплених територіях російські загарбники намагаються будь-яким чином придушити проукраїнські настрої. З цією метою окупанти застосовують репресивні заходи, раптові  перевірки та пропагандистські акції.

Новину повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає Nikcenter.

Так, на окупованій частині Запорізької області росіяни розшукували талановиту молодь, щоб нав’язати їй проросійські та антиукраїнські настрої. Також ворог збільшив кількість блокпостів, на яких активно зупиняє громадян та перевіряє мобільні телефони і наявність сім-карт мобільних операторів.

Не краща ситуація і в окупованій частині Херсонської області, де російські військові часто забороняють місцевим жителям виїжджати з населених пунктів.

«24 серпня цього року було раптово  введено заборону на в’їзд і виїзд громадян у населеному пункті Великі Копані на тимчасово окупованій території Херсонської області», – йдеться в повідомленні Міноборони.

Нагадаємо, окупанти посилили на Херсонщині репресії й обмежили пересування мирних мешканців. Було запроваджено заборону на будь-яке переміщення цивільного населення в районі між Голою Пристанню та Кінбурнською косою.

окупаційна адміністрація, Окупація Херсонщини, окуповані території, репресії

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER