Окупанти посилили обстріли Миколаївщини та Херсонщини – ОК «Південь»

Зросли обстріли Очаківської громади

Протягом 18 серпня спостерігалося збільшення інтенсивності ворожих обстрілів на південному напрямку. Загалом по території Миколаївської та Херсонської областей завдано 76 артилерійських ударів.

Про це повідомили Сили оборони півдня, передає Nikcenter.

Найбільше в Миколаївській області під обстріл потрапляє Очаківська громада. В Херсонській області страждає правобережжя.

«Сили оборони півдня влучною бойовою роботою зменшили вороже військо на 40 окупантів, 1 крупнокаліберну гармату, 10 човнів, 10 одиниць авто-бронетехніки, 2 розвідувальних безпілотних апарати типу «Мерлін» та 1 комплекс відеоспостереження «Муром-М», – йдеться в повідомленні Сил оборони.

Варто додати, що на південному напрямку характер військових дій ворога не змінився. Обстановка і надалі залишається напруженою.

Нагадаємо, росіяни обстріляли Бериславський район з РСЗО і скинули вибухівку з дрону. 8 серпня близько 11:00 російські війська обстріляли село Вірівка, що в Тягинській громаді Херсонської області.

артилерійський обстріл, миколаївська область, окупанты, удари по Півдню

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER