Житель Миколаївщини за 10 тисяч гривень намагався підкупити поліцейського

Поліцейському на Миколаївщині пропонували хабар

Щоб уникнути покарання за крадіжку житель Вознесенського району запропонував хабар правоохоронцю. За декілька тисяч гривень чоловік сподівався не відбувати покарання призначене судом.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Nikcenter.

Молодий чоловік запропонував начальнику сектору Вознесенського райуправління грошові кошти. Таким чином місцевий житель надіявся уникнути позбавлення волі.

Зловмисника затримали під час передачі частини коштів в розмірі 10 тисяч гривень у службовому кабінеті.

«29-річного чоловіка судом визнано винним у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України – таємне викрадення чужого майна вчиненого в умовах воєнного стану. Та призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі», – йдеться в повідомленні поліції.

За грошові кошти молодик мав намір домовитися з поліцейським. Проте, отримає ще більший термін ув’язнення за новий злочин.

Хабар у Вознесенську

Нагадаємо, в Одесі на хабарі викрито посадовця Держпродспоживслужби. Спеціаліст одного з відділів Держпродспоживслужби збирав незаконні кошти з місцевих підприємців.

Вознесенська громада, кримінал, поліцейські, хабар

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER