Шестеро мешканок Миколаївської області стали жертвами шахраїв

Поліцейські нагадують українцям, що шахраї активно працюють і виманюють гроші в довірливих людей. Нещодавно до правоохоронців звернулись шестеро мешканців Миколаївщини, які поскаржились, що їх обдурили аферисти.

Про це розповіли в поліції Миколаївської області, передає Nikcenter:

«Шляхом обману зловмисники з карткових рахунків привласнили майже 133 тисячі гривень чотирьох мешканок Первомайська, 34 тисячі гривень жительки Мигіївської громади та майже 29 тисяч гривень мешканки одного із сіл Первомайської громади»

Одна із жінок розповіла, що на її мобільний номер зателефонував невідомий, який представився працівником банку. Він повідомив, що потрібно переказати гроші на інший банківський рахунок, аби вберегти кошти від несанкціонованого втручання.

Коли жінка виконала такі рекомендації, втратила з картки майже 24 тисячі гривень.

«В аналогічну шахрайську пастку потрапили 48-річна мешканка Первомайська, в якої зняли понад 35 тисяч гривень, 52-річна жителька Мигіївської громади, яку ошукали на 34 тисячі гривень, та 60-річна мешканка Первомайської громади, яка втратила майже 29 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні поліцейських.

Ще одна жертва шахраїв повірила, що їй нададуть грошову допомогу і перейшла за сумнівним посиланням та ввела дані своєї банківської картки. Через деякий час із її рахунку було знято майже 50 тисяч гривень.

Схожі шахрайські схеми зловмисники провели і з іншими людьми.

А тому правоохоронці просять людей бути максимально уважними та не повідомляти інформацію про свої банківські карти підозрілим особам.

Нагадаємо, жертвами шахраїв стали двоє жителів Миколаєва. Люди довірилися незнайомцям та втратили чималі суми.

злочин, національна поліція, шахрайство

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER