На Миколаївщині чиновниця завдала збитків державі на понад 400 тисяч гривень

Чиновниця з Вознесенського району

44-річна керівниця однієї з державних установ в Миколаївській області незаконно передала у приватну власність державну земельну ділянку. Збитки оцінюються у сотні тисяч гривень.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Nikcenter.

Відомо, що чиновниця очолювала одну з державних установ у Вознесенському районі. Загалом у приватну власність було передано 140 гектарів землі.

«На підставі отриманих доказів слідчі Вознесенського райуправління поліції за процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України «Зловживання владою або службовим становищем», – йдеться в повідомленні поліції.

Під час слідства збитки завдані державі оцінили у 440 тисяч гривень. Чиновницю мають намір відсторонити від посади. Їй загрожує до шести років ув’язнення.

Нагадаємо, у мільйонних розкраданнях підозрюють чиновника Одеської ОДА. Керівник підрозділу Одеської ОДА вирішив підзаробити на будівництві амбулаторій сімейної медицини.

Вознесенська громада, посадовець, розкрадання, сільськогосподарські землі

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER