Заворушення у Росії: що відбувається

вагнер у ростові

Учора ввечері, 23 червня,  ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що військові російської армії завдали ракетного удару тилових таборах його найманців. Начебто є багато загиблих. Після цього Пригожин сказав, що разом зі своїми підлеглими буде відновлювати справедливість.

Про це йдеться у каналах пресслужби Пригожина.

Серед іншого ватажок вагнерівців повідомив, що міністр оборони Росії Сергій Шойгу особисто приїжджав до Ростова, аби організувати ракетний удар. А потім начебто втік.

Пригожин закликав російських військових та силовиків не чинити опір. Зголом у російських пабліках почали публікувати відео переміщення військової техніки Ростовом.

Штаб Південного військового округу у Ростові оточений людьми у військовій формі та танками. Проте наразі немає офіційної інформації, хто ці люди.

Міноборони РФ заяви Пригожина спростовує і просить не вестись на провокації.  Російському президенту Володимиру Путіну постійно доповідають про стан справ.

Додамо, раніше ватажок вагнерівців Євген Пригожин погрожував, що його бійці покидають позиції на Бахмутському напрямку. Він скаржився, що його найманців не забезпечують боєприпасами.

вагнерівці, російська армія, РФ

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER