Путін виступив зі заявою: просить припинити “злочинні дії” та “громадянську війну”

путін заколот у росії

У Росії тривають заворушення, вагнерівці захоплюють військові обʼєкти. У Москві та області, а також кількох регіонах, оголосили режим контртерористичної операції. Із екстреним зверненням виступив президент-диктатор Володимир Путін. Він сказав, що в Росії намагаються “організувати заколот”.

Про це йдеться у відеозверненні Путіна:

“Звертаюся до тих, кого обманом або погрозами втягнули в злочинну авантюру, на шлях тяжкого злочину збройного заколоту… Це удар у спину країні та народу. Саме такого удару було завдано по Росії 1917 року, коли країна вела Першу світову війну. Але перемогу в неї вкрали. Інтриги, чвари, політиканство за спиною армії і народу обернулися найбільшим потрясінням, руйнуванням армії і розпадом держави, втратою величезних територій. У підсумку – трагедією громадянської війни”.

Путін наголосив, що такому повторитись не дадуть, а також сказав, що Росія зіткнулася зі зрадою. За його словами Зборойні сили та силові структури Росії вже отримали відповідні накази та будуть діяти жорстоко.

Відомо, що у Підмосковʼї почали перекривати дороги. Вагнерівці стверджують, що захопили військові обʼєкти у Ростові та Воронежі.

Нагадаємо, учора ввечері, 23 червня,  ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що військові російської армії завдали ракетного удару тилових таборах його найманців. Начебто є багато загиблих. Після цього Пригожин сказав, що разом зі своїми підлеглими буде відновлювати справедливість.

вагнерівці, ПВК Вагнер, РФ

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER