ЗСУ знищили танк та 6 артилерійських установок ворога на лівобережжі Херсонщини

У тимчасово окупованій Голій Пристані Скадовського району українські захисники знищили російський танк. Не допомогло загарбникам навіть ретельне маскування своєї техніки.

Про це повідомили в Міністерстві оборони України.

Українське оборонне відомство опублікувало відео ангару, де стояв ворожий танк. На ньому можна побачити, що в результаті роботи ЗСУ будівля зараз перетворилася на руїни, а те, що в ній зберігали, на металобрухт.

Також керівник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк розповіла, що 18 травня ракетно-артилерійські підрозділи знищили шість російських артустановок на лівобережжі Херсонщини.

“Наші підрозділи дуже символічно “поклали” на лівому березі вчора шість “Гвоздик”, але це не квіти, а самохідні артилерійські установки, якими ворог гатив по Херсонщині. Також за минулу добу було знищено безпілотник “Орлан” та наглядовий комплекс “Муром”, якими вони збирали інформацію”, – сказала військова.

Нагадаємо, на Херсонщині ЗСУ знищили будинок, де жили співробітники ФСБ.

знищення противника, ЗСУ


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER