Юна гімнастка з Одещини потрапила до Книги рекордів Гіннеса

Софія Тепла з міста Подільськ Одеської області вже вдруге потрапляє до Книги рекордів Гіннеса. Дівчинка – наймолодша українка і дитина, якій вдалося здійснити рекорд.

Про це в соцмережах повідомила її мама Марина Тепла, передає Центр журналістських розслідувань.

Софія Тепла змогла віджатися в потрійній гімнастичній складці на одних руках 21 раз. Гімнастка продемонструвала рекорд всього лиш за 30 секунд.

«У спробі було 23 рази, але перший їй не зарахували, а також одне віджимання на 16 разі, як виявилось, було не повним. Але навіть 21 раз – це багато, адже минулий світовий рекорд становив 12 разів», – розповіла мама юної спортсменки.

Як стверджує Марина Тепла, її донька може віджатися на руках близько 40 разів. Варто додати, що вперше Софія потрапила до Книги рекордів Гіннеса у 2022 році. Дівчинка в потрійній гімнастичній складці подолала дистанцію в 20 метрів та витратила на це 11 секунд.

Нагадаємо, спортсменка з Миколаєва встановила світовий рекорд. З 4 по 6 листопада 2022 року в  польському місті Zabrze пройшов чемпіонат світу з бігу на бігових доріжках.

Одеські новини

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER