Ворог намагається виснажити українську ППО

Росіяни хочуть виснажити протиповітряну оборону Україну, тому вдаються до різних тактик під час обстрілів. Цього тижня, зокрема, ворог значно підвищив активність своєї авіації. На території України почастішали повітряні тривоги.

Про це в ефірі телемарафону розповіла керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

“Те, що вони намагаються використовувати різні тактики — вони випробовують і виснажують нашу систему протиповітряної оборони, намагаються… знайти спосіб її обходити. І також розширюють свою тактику через те, що не мають сталого запасу засобів, якими можуть діяти. Тобто використовують те, що в них вже залишилося. Високоточну зброю трішки економлять, іншу використовують, завдяки чому випробовують і вивіряють, де ж саме система протиповітряної оборони”.

Крім того, за словами Наталії Гуменюк, таким чином росіяни намагаються тиснути на українців психологічно, тримаючи їх у постійній напрузі.

Додамо, російська армія хвилюється через імовірний контрнаступ ЗСУ. Тому активно розвідують, звідки українська армія готується наступати на їхні позиції.

ворожі обстріли, ОК "Південь", ППО

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER