На Одещині чоловік втратив роботу і розтрощив місцевий цвинтар

Житель Білгород-Дністровського району за кілька днів знищив майже сотню могил в селі Нерушай Татарбунарської громади. Причиною агресії чоловіка стала втрата роботи.

Про це йдеться у вироку Татарбунарського районного суду від 5 травня 2022 року, передає Центр журналістських розслідувань.

20-річний чоловік у листопаді минулого року під впливом алкоголю декілька днів ходив на цвинтар. Вандалу вдалося пошкодити 92 надгробки.

У судовому засіданні чоловік повністю визнав свою вину, однак не розкаявся у скоєному. Він пояснив, що працював за наймом, однак йому перестали виплачувати зарплату. Вандал розізлився і весь гнів вилив на надгробних пам’ятниках місцевого цвинтаря.

За вироком суду, наступні чотири роки молодик проведе за гратами. Татарбунарський районний суд визнав його винним в нарузі над могилами.

Нагадаємо, вандал познущався над могилою військового в Одеській області. Злочинець розірвав фото загиблого українського захисника та пошкодив прапор України.

вирок суду, кримінал, цвинтарі

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER