На Миколаївщині волонтерка привласнила пожертви для допомоги безпритульним тваринам

Первомайський суд виніс вирок

Співзасновницю благодійної організації «Територія добра. Первомайськ» Варвару Абубакірову засудили за заволодіння пожертвами. Нещодавно Первомайський суд виніс вирок.

Про це повідомляє 368.media, передає Центр журналістських розслідувань.

У травні минулого року жінка розробила план, як привласнити пожертву, що мала надійти з США. Так американець планував надіслати кошти для допомоги безпритульним тваринам.

У результаті організація «Територія добра. Первомайськ» отримала на рахунок 1,38 мільйонів гривень. Варвара Абубакірова створила власний рахунок у платіжній системі PayPal та отримала доступ до благодійної допомоги.

Добре розуміючи, що гроші є благодійною пожертвою, вона перерахувала 430 тисяч гривень на платіжну картку свого чоловіка.

У суді жінка повністю визнала свою провину та уклала угоду з прокурором. Співзасновниці благодійної організації призначили покарання у вигляді іспитового терміну на один рік.

Нагадаємо, екс-очільника УМВС України в Херсонській області судитимуть за співпрацю з росіянами. Під час тимчасової окупації Херсона пішов на співпрацю зі співробітником ФСБ РФ.

вирок суду, волонтери, Первомайська громада, привласнення

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER