На Херсонщині триває процес «втечі» окупаційної влади

Колаборанти Херсонщини

Адміністрації колаборантів на окупованій частині Херсонської області намагаються швидко змінювати місця дислокації в передчутті українського наступу. Окупанти виїжджають та вивозять документи.

Про це повідомила представниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк, передає Центр журналістських розслідувань.

Спостерігається збільшення активності руху на Кримському мосту та материковій частині. Колаборанти намагаються будь-якими способами виїхати закордон.

«Поступово вони намагаються звідти ретируватися під різними приводами, використовуючи і сімейні особливості, внутрішньосімейні причини, супроводжуючи близьких, супроводжуючи дітей. Це триватиме ще якийсь період часу», – зазначили в ОК «Південь».

Так звана «адміністрація Херсонської області» на чолі з керівником Сальдо досить швидко переміщується в пошуках безпечного місця. Якщо раніше вони базувалися в районі Скадовська, то зараз переїхали ближче до Генічеська.

Нагадаємо, на Херсонщині окупаційним «чиновникам» суттєво зменшать зарплати. Про рішення зрівняти зарплати «чиновників» та інших бюджетників на Херсонщині з «федеральними» зарплатами стало відомо цього тижня.

контрнаступ ЗСУ, окупаційна адміністрація, Окупація Херсонщини

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER