Мешканець Одеси здавав точки ППО росіянам

Мешканець Одеси відповідатиме перед законом за підтримку Росії. Чоловікові вже присудили 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це розповіли в Офісі Генпрокурора:

“Прокурори довели, що чоловік, будучи прихильником росії та не цураючись «брудного» заробітку, за винагороду збирав для спецслужб рф інформацію про розташування об’єктів енергетичної інфраструктури, місця дислокації особового складу і військової техніки підрозділів ЗСУ, блокпостів, адміністративних будівель правоохоронних органів та військових об’єктів в Одесі та області”.

Відомо, що одесит зафіксував на відео базування засобів ППО в Одесі.

“При цьому свою «допомогу» зрадник оцінив у 70000 грн. Для збору розвідувальної інформації він виїжджав до різних районів Одеси та передмістя обласного центру, де здійснював фото- та відеофіксацію об’єктів”, – наголосили в ОГП.

Затримали зрадника у той час, коли він надсилав через месенджер відеоматеріал з дислокацією систем протиповітряної оборони росіянам.

Нагадаємо, на Миколаївщині затримали шпигуна. Росіянин перед початком повномасштабного вторгнення переїхав до Миколаєва та чекав приходу окупантів. Щоб отримати доступ до інформації про українські війська, в 2022 році він мобілізувався до лав ЗСУ.

зрада, Одеські новини, Офіс Генерального прокурора

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER