Жителі Миколаєва, які покинули місто через війну, повинні оплачувати комунальні

Мешканців Миколаєва зобов’язали оплачувати теплопостачання навіть, якщо вони не проживають в місті. Такі вимоги чинного законодавства.

Про це повідомили в «Миколаївоблтеплоенерго», передає Центр журналістських розслідувань.

Підприємство закликали містян не реагувати на різноманітні інформаційні вкиди про нібито списання комунальних боргів. Адже від вчасної оплати залежить підготовка до наступного опалювального сезону.

«Як теплопостачальник ми максимально виконуємо свої зобов’язання перед споживачами. Незважаючи на війну та всі супутні обставини, місто було з теплом, люди повернулися і продовжують повертатися у власні домівки, які залишилися у нормальному стані – без зайвої вологи на стінах, грибку і т.д», – йдеться в повідомленні облтеплоенерго.

Якби в будинки та квартири жителів Миколаєва не подавалося тепло, будівлі могли б зруйнуватися. Тому, оплата за отримані послуги обов’язково повинна бути.

Нагадаємо, влада Херсона оголосила про закупку для комунальників техніки і обладнання на майже 40 млн грн. У Херсоні затвердили План робіт департаменту міського господарства міської ради.

комунальні послуги, Миколаївоблтеплоенерго, оплата

Коментарів (1)

  • Мдяя…Максимально виконуємо…топимо іноді, коли на вулиці ще тепло, ще не топимо, коли вже холодно…А це нічого, що в нас війна та споживачі не користуються надаваємими послугами? Знайдіть засоби не надавати їх та усе, якщо люди евакуюються! Людям, які евакуюються, кожна копійка дорога. Навіщо їм тоді евакуюватися, якщо до них таке відношення? А підготовка до наступного опалювального сезону це ж проблема комунальників, а не споживачів? Та яким чином домівка без тепла може зруйнуватися? Що кирпичи такої якості?

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER