В Одесі кардіохірурги вилучили кулю з серця дитини

В Одесі провели унікальну операцію на серці. 1 квітня до обласної дитячої клінічної лікарні госпіталізували дитину з кульовим пораненням.

Про це повідомили в Одеській ОВА, передає Центр журналістських розслідувань.

Двоє хлопчиків семи та восьми років гралися з гвинтівкою, що виявилася зарядженою. В результаті семирічна дитина отримала поранення лівої частини грудної стінки. Куля проникла в серце та уразила лівий шлуночок.

«Дитина народилася у «сорочці», бо, на щастя, хлопчик був вчасно госпіталізований до Татарбунарської багатопрофільної лікарні та переведений до нашого закладу, де був прооперований в ургентному порядку нашими кардіохірургами – завідувачем відділенням серцево-судинної хірургії Володимиром Бузовським та лікарем серцево-судинним хірургом Олександром Гоцуляком», – йдеться в повідомленні Одеської ОВА.

Наразі хлопчик почуває себе значно краще, дитина перебуває в післяопераційному періоді.

Нагадаємо, в Одесі вперше провели трансплантацію серця. Медики на чолі з кардіохірургом Борисом Тодуровим врятували життя 43-річного чоловіка.

дитина

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER