У Росії підірвали пропагандиста та воєнкора родом з Донецька Татарського

Учора, 2 квітня, у Санкт-Петербурзі у кафе відбувався творчий вечір Владлена Татарського – відомого пропагандиста та так званого воєнкора. Під час заходу стався вибух і Татарський загинув.

Як повідомляють медіа, тротил був закладений у статуетку, яку на творчий вечір принесла жінка. Через певний час після вручення подарунка він здетонував.

Від вибуху постраждали майже 30 людей, Владлен Татарський загинув на місці події.

Російська поліція стверджує, що зараз шукають жінку, яка принесла статуетку.

Відомо, що справжнє ім’я Владлена Татарського Максим Фомін. Він народився у Макіївці, що у Донецькій області. Спочатку працював на шахті, згодом утримував власний бізнес. У 2014 році перебував у в’язниці. Коли почалась російсько-українська війна, почав воювати на стороні агресора.

У 2017 році почав займатися журналістикою. А після повномасштабного вторгнення Росії в Україну повернувся на фронт як воєнкор. У своїх наративах він часто наголошував на тому, що окуповані українські землі потрібно приєднати до Росії.

Нагадаємо, у Мелітополі знову підірвали авто колаборанта – цього разу постраждав так званий голова адміністрації селища Якимівка Максим Зубарєв.

вибухівка, загиблий, російські пропагандисти

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER