У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті: де найбільші бої

Росія продовжує жорстоку війну проти України і прагне окупувати ще більше територій. Сили оборони відчайдушно протистоять ворогу. Найскладнішою ситуація є у Бахмуті та Марʼїнці.

Про розповіли у Генштабі ЗСУ:

“Противник зазнає чималих втрат, проте не відмовляється від своїх планів щодо окупації нашої території. Продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка. Протягом доби, на зазначених ділянках фронту, нашими захисниками було відбито 40 атак противника”.

У Генштабі ЗСУ додають, що протягом доби противник завдав 19 авіаційних та 4 ракетних ударів, здійснив понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів.

Нагадаємо, українські захисники хоробро нищать ворога на усіх напрямках фронту. Зокрема, на Лимано-Куп’янському напрямку їм вдалось знищити новітній російський танк Т-90 “Прорив”.

лінія фронту, повномасштабна війна, російська армія

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER