У Бахмуті ворог зосереджує основні зусилля

Місто Бахмут залишається найгарячішою точкою фронту. Тут росіяни зосереджують найбільше своїх зусиль. Вони досі намагаються оточити місто і захопити його цілком.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий

“Бахмут залишається головним напрямком удару ворога, де він зосереджує максимальні свої зусилля, намагаючись оточити і взяти це місто. За добу він завдав 525 ударів різними типами і калібрами ствольної артилерії, РСЗВ, відбулося 27 боєзіткнень, три авіаудари. Було знищено 154 окупанти, 156 зазнали поранень. Також було знищено самохідну артилерійську установку «Акація», дрон-камікадзе «Ланцет» і один польовий склад боєприпасів».

Водночас Череватий наголосив, що завдяки Силам оборони постачання для українських захисників у Бахмут досі є можливим. Він наголосив, що ситуація тут динамічна і постійно змінюється, проте росіяни не мають повногою контролю над трасами на Бахмут.

Додамо, за минулу добу на Бахмутському напрямку відбулося 27 бойових зіткнень, Сили оборони знищили 154 російських загарбників.

Нагадаємо, на двох напрямках фронту росіяни перейшли до оборони. Російська армія фактично припинила наступальні операції на Запорізькому та Херсонському напрямках

бої за Бахмут, оборона Бахмута, повномасштабна війна

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER