На двох напрямках фронту росіяни перейшли до оборони

Російська армія фактично припинила наступальні операції та перейшла до оборонної тактики на Запорізькому та Херсонському напрямках. Тут ворог не має успіхів.

Про це розповів заступник директора департаменту планування застосування Головного управління НГУ полковник Микола Уршалович під час брифінгу:

“На Запорізькому та Херсонському напрямках, де виконують бойові завдання воїни-гвардійці, ворог перейшов до оборони. Не маючи будь-яких досягнень на полі бою, окупанти продовжують обстріли наших позицій”.

Уршалович також розповів, що напередодні українські захисники на Лиманському, Донецькому та Запорізькому напрямках знищили 4 САУ, 2 гаубиці, 6 ББМ, 2 одиниці спеціальної гусеничної та 12 одиниць автотехніки загарбників.

Нагадаємо, сьогодні зранку, 27 квітня, в Мелітополі пролунав вибух. Наразі інформація про те, кого підірвали, перевіряється. Та попередньо йдеться про те, що загинув Олександр Міщенко – колаборант, який працював у правоохоронних органах.

лінія фронту, нацгвардія, повномасштабна війна

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER